Tenk deg dette scenariet: du støvsuger teppet ditt og er i ferd med å huke deg ned for å komme deg under sofaen. Plutselig får du øye på en slange krøllet sammen blant støvkaninene dine! Hva gjør du videre?

Her hos Apple Pest Control vet vi hvor skremmende det kan være å finne en av disse skapningene i hjemmet når du minst venter det. Som medlemmer av Texas Pest Control Association og San Antonio Pest Control Association, har våre teknikere mye erfaring når det gjelder å håndtere skumle kryper hjemmehørende i Texas-området. Hver og en av våre teammedlemmer kan identifisere og trygt fjerne alle slags dyreliv, fra slanger og gnagere til insektangrep.

Les videre for å lære mer om våre profesjonelle slangefjerningstjenester og hvorfor virksomheten vår er det beste alternativet når det gjelder skadedyrbekjempelse.

Praktiske første trinn for slangekontroll

Riktige sikkerhetsprosedyrer etter å ha funnet en slange i hjemmet ditt er relativt enkle og enkle å følge. Noen trinn å huske på inkluderer:

  • Holder seg rolig
  • Rydd området og fjerning av kjæledyr eller annet som kan stimulere slangen
  • Visuelt identifisere hvorvidt slangen er giftig eller ikke
  • Hold trygg avstand og ring for profesjonell slangefjerning

En slange kan bli opphisset hvis den behandles grovt og vil forsvare seg ved å slå ut. Hvis du oppdager en slange og overrasker den, er det alltid best å holde avstand og ringe en profesjonell så snart som mulig.

Ring slangefjerningstjenester

Lurer du på hva du skal gjøre hvis du finner en slange i hjemmet ditt og identifiserer den som giftig?

Reptiler som cottonmouths, copperheads og klapperslanger bør fjernes fra hjemmet ditt av eksperter. Profesjonelle skadedyrfjernere som teammedlemmene våre hos Apple Pest Control gjennomgår omfattende opplæring når det gjelder håndtering av farlig dyreliv.

Helsen og sikkerheten til deg og din familie er viktig for oss – og det er grunnen til at våre ansatte er utstyrt med verktøyene og strategiene de trenger for å lykkes. Ekspertene våre vet også hva de skal se etter når de inspiserer hjemmet ditt for inngangspunkter for dyr.

Hvorfor leie Apple Skadedyrkontroll?

Interessert i å lære mer om alt virksomheten vår har å tilby?

Når det gjelder pålitelige skadedyrtjenester, har Apple Pest Control ryggen din hver gang en skumle robot infiltrerer hjemmet ditt. Vi er stolte av våre miljøvennlige prosedyrer og humane dyrelivsfjerning av alle slags skapninger, fra vaskebjørn til mus og ekorn.

Tjenestene våre er også rimelige og sentrert på å gi tilbake til våre San Antonio, Boerne, Helotes og New Braunfels lokalsamfunn. Du kan være trygg på at du vil bli behandlet som familie hver gang du ansetter profesjonelle Apple Skadedyrkontroller.

Ta kontakt med Apples skadedyrkontroll for fjerning av Stellar Snake!

Er du klar til å føle deg komfortabel og trygg i hjemmet ditt uavhengig av skapningene i ditt område?

Her hos Apple Pest Control er vi stolte av kunnskapen vår når det kommer til skadedyr i Texas og hvordan vi skal håndtere dem trygt og humant. Hver og en av våre teammedlemmer verdsetter din trygghet. Så ikke nøl med å ta kontakt hvis du har å gjøre med slanger, gnagere eller insekter i hjemmet ditt.

Ta gjerne kontakt med oss ​​i dag for å avtale en avtale om fjerning av skadedyr!