Hvis det ikke merkes av, kan termitter ødelegge hjemmet ditt. De gnager raskt gjennom strukturelle bjelker og forårsaker betydelig skade. Å få utført en termittinspeksjon med jevne mellomrom hjelper til med å fange opp problemet mens det fortsatt er kontrollerbart. Du vil spare mye penger og spare mye skade på boligen din.

Hvis du merker de første tegnene på termittangrep, kan du bruke noen naturlige rettsmidler for å eliminere dem før de forårsaker skade. Her er noen naturlige måter å bruke for å drepe termitter:

Borsyre

Termittkontroll med borsyre er en utprøvd teknikk. Det svært potente insektmiddelet borsyre er en vanlig komponent i termittinsektmidler som du kan kjøpe i butikken. Borsyre dreper termitter ved å tørke dem og hindre nervesystemet i å fungere. Spray syren jevnt inn i sprekker og sprekker i gulv, vegger og tak.

Pappfelle

Når du har funnet opprinnelsen til termittangrepet, bløtlegg to stykker papp og legg dem oppå hverandre. Termitter vil bli trukket til cellulosen i pappen, og de vil bli fanget mellom de to delene. Etter det kan du brenne pappen ute.

Siden termitter kan formere seg veldig raskt, er det ingen garanti for at denne prosedyren kan fange dem alle, noe som gjør den ineffektiv. Vedlikehold er også viktig fordi termitter vil slutte å krype på pappen hvis for mange døde termittskrotter hoper seg opp.

Kajennepepper

Selv om kajennepepper gir familiens chili et behagelig kick, kan det også være en termitts verste mareritt. Cayennepeppers primære ingrediens, capsaicin, gir den intens varme og krydret. Ved å alvorlig skade termittenes nervesystemer, dreper dette kjemikaliet dem også naturlig. For å eliminere termitter, bruk kajennepepper som en utmerket organisk skadedyrbekjempelse.

Hvis du har termittproblemer på et avsidesliggende sted, bør du vurdere å drysse pepperen lett der og gjenta prosessen flere ganger til alle termittene er borte.

Nematoder

Termitter er bare en av mange skadedyrarter som nematoder kan bekjempe. Nematoder injiserer dødelige bakterier inn i målet deres for å angripe og drepe det, eller de går inn i verten, parasitterer den og lever deretter av den. Rør ormene forsiktig inn i en stor spann med vann før du blander dem forsiktig for å oppnå en jevn blanding. Spray væsken inn i det syke området etter å ha hellet den i en sprayflaske. Nematodene vil spre seg når vannet siver inn i treverket. En sprut hver dag burde være nok.

Neem olje

Denne oljen forstyrrer reproduksjonssyklusen til insekter. En termitts hormonsystem endres når den bruker olje. Som et resultat slutter termitten å spise og slutter å reprodusere seg. Fordi de eldste termittene dør, forhindrer dette til slutt legging av egg, og eliminerer termittene i å utvide seg. Regionene som har blitt behandlet er beskyttet av dette unike stoffets ubehagelige lukt, som frastøter termitter.

Siste tanker

Disse naturlige behandlingsmetodene fungerer veldig bra for små og isolerte angrep av termitter – for eksempel en ny i møbler eller ved. Men det vil sannsynligvis ikke hjelpe deg med ditt større termittproblem hjemme. Termitter kan grave seg inn i områder du ikke kan nå eller se, så det er best å ringe en profesjonell som Hero Pest Control. Vi har verktøyene, erfaringen og kunnskapen til å hjelpe deg med termittproblemet ditt. Du kan stole på oss for sikker og effektiv behandling.