Kakerlakker er en av de vanligste og mest irriterende skadedyrene i Florida. De kan infisere hjemmet ditt og forårsake en rekke helseproblemer. Hvis du sliter med kakerlakker i sommer, sjekk ut vår liste over gjør-det-selv forebyggende tips for å unngå angrep.

Identifiser kakerlakkarter

Det er flere typer kakerlakker som finnes i Florida, for eksempel de amerikanske, brunbåndede, tyske, orientalske og røykbrune variantene. Hver art har forskjellige vaner, atferd og preferanser, inkludert preferanse for varme og fuktige områder eller tørre og kjølige steder. Noen kakerlakker er mer aktive om natten, mens andre kan sees på dagtid. Andre kakerlakker kan fly, mens noen ikke kan. Å vite hvilken type kakerlakk du har å gjøre med kan hjelpe deg med å velge de beste behandlings- og forebyggingsmetodene. Hvis du finner ut at du ikke kan identifisere hva slags kakerlakker du har å gjøre med, kontakt en lokal skadedyrspesialist for å få hjelp til å identifisere.

Rengjør huset ditt grundig

En av hovedårsakene til at kakerlakker invaderer hjemmet eller bedriften din, er fordi de tiltrekkes av mat, vann og husly. Det er best å eliminere disse kildene så mye som mulig. Rengjør huset ditt grundig og regelmessig, spesielt kjøkkenet og badet. Tørk av benkeplater, vasker, komfyrer og hvitevarer. Fei og mopp gulvene. Støvsug tepper og møbler. Kast søppel ofte og oppbevar det i lukkede beholdere hvis mulig.

Forsegle inngangsveier

Kakerlakker kan finne veien inn i hjemmet ditt på mange måter. Inspiser hjemmet ditt for å finne noen av disse potensielle inngangspartiene og forsegle dem. Vanlige steder for inngang og aktivitet er steder som bad, kjøkken, utvendige døråpninger og vinduer. Forsegling med caulk, sprayskum eller værstripping vil bidra til å holde de skumle crawlerne borte fra hjemmet ditt.

Ansett en profesjonell

Som nevnt ovenfor, hvis du har en alvorlig eller vedvarende kakerlakkangrep som du ikke kan håndtere på egen hånd, må du kanskje ansette en skadedyrbekjemper. En profesjonell kan inspisere eiendommen din, identifisere kakerlakkarten, bruke de mest effektive behandlingene og gi løpende forebyggingstips.