Edderkopper, som svarte enkeedderkopper, orb vever edderkopper, harvestman edderkopper, hus edderkopper og mer vil ofte snike seg inn i hjemmene våre uten at vi vet det. Mens de fleste edderkopper er ufarlige for mennesker, kan de bli en plage når de invaderer loftene, kjellerne eller krypkjellerne våre. Sjekk ut våre enkle, gjør-det-selv forebyggingstips for edderkopper du kan bruke for å unngå disse skadedyrene.

Forsegling og reparasjon

Hull og hull som fører inn i hjemmet ditt gir det perfekte inngangspunktet for edderkopper. Inspiser både innsiden og utsiden av hjemmet ditt for disse inngangspunktene. Kjente steder der hull eller hull vises inkluderer vindusskjermer, dører og sidekledning. Finner du disse åpningene er det viktig å tette dem så fort som mulig for å redusere sjansen for at edderkopper og andre skadedyr kommer inn.

Inspiser før du går inn

Visste du at gjenstander som bringes inn i hjemmet ofte inneholder edderkopper? Brukte møbler, pakker og til og med våre dagligvarer gir den perfekte inngangsporten i hjemmet ditt for disse skadedyrene. Før du tar med deg disse varene i hjemmet ditt, inspiser dem først. Sjekk alle pakker levert til verandaen eller trappen din, oppbevaringsbokser som er brakt inn i hovedboligen, brukte hvitevarer eller møbler kjøpt brukt, og dagligvarer før du losser dem.

Rydd opp hjemmet ditt

Rotete og ubrukte områder er det perfekte stedet for edderkopper å leve i, da de foretrekker mørke og bortgjemte steder. Du kan unngå disse skapningene fra disse områdene ved å holde garasjen, kjellerne, loftene, skurene og andre områder som ikke brukes ofte fri for rot. På samme måte kan de invadere områder som brukes mer hvis det er rot eller det er uopplagt. Unngå å la klær og sko ligge på gulvet, og oppbevar dem i stedet pent i plastkasser eller dedikerte rom. Hvis klærne har vært ute i en periode, rist dem ut og legg dem i kummen for å vaskes.

Edderkopper er sleipe, og det kan være vanskelig å få øye på dem når de først er angrepet. Hvis du mistenker et angrep eller ønsker å komme i forkant av edderkoppforebygging, bør du vurdere å kontakte deg lokalt skadedyrfirma. En servicetekniker vil inspisere eksteriøret og interiøret, identifisere eventuelle skadedyr og gi deg den beste behandlings- og forebyggingsplanen for ditt hjem.