Hvis du vurderer loftsisolering til hjemmet ditt, lurer du sikkert på om det er verdt investeringen. Loftsisolasjon har flere fordeler for ikke bare å gjøre hjemmet ditt mer komfortabelt, men også holde et sunt hjem. Sjekk ut vår liste over fordeler for loftsisolering.

Konsekvente temperaturer

Ofte når hjemmet vårt ikke er isolert eller isolasjonen er utdatert, vil det forårsake temperatursvingninger i rommene i hjemmet ditt. Når de er riktig isolert, er fibrene tette nok til å hindre luftstrøm og lette nok til å fange varmen. Dette er en stor fordel for å holde jevne temperaturer året rundt, selv under de kaldeste og varmeste månedene av året.

Sparer i energiregninger

Når du isolerer hjemmet ditt, kan det redusere kostnadene for kjøling og oppvarming. Loftsisolasjon kan bidra til å redusere temperaturen for å holde innetemperaturen konsekvent året rundt. De konsekvente temperaturene hjelper HVAC-systemet til å fungere mer effektivt, noe som reduserer kostnadene for energiregningene dine.

Hjelper med å avskrekke skadedyr

Loftsisolering kan bidra til å forhindre at uønskede skadedyr som mort, maur og andre husholdningsskadedyr kommer inn på loftet ditt. Loftisolasjonsfibre er behandlet med borat, som fester seg til insekter når de kryper inn på loftet. Hvis fibrene fordøyes av skadedyrene, kan det forstyrre fordøyelsessystemet og eliminere det.

Hvis du er interessert i loftsisolering eller en gratis befaring, klikk her!