Fakta om underjordiske termitter

Termitter er vedetende insekter som er skadelige for egenskapene som er tilgjengelige i ditt sted. De tiltrekkes av mørke, tre og fuktige omgivelser. Det er viktig å holde termittene borte fra stedet for å forhindre egenskapene dine, de kan tygge alt tre, papir, cellulose og til og med plastmaterialer.

Det finnes forskjellige typer termitter som underjordiske termitter, tørrvedtermitter, fukttretermitter og Formosan-termitter. Selv om de er forskjellige, kan disse alle tygge trematerialer. De vanligste artene i Storbritannia er underjordiske termitter. I denne artikkelen vil vi diskutere fakta om underjordiske termitter.

Hvordan identifisere underjordiske termitter?

Hvordan identifisere underjordiske termitter

Disse underjordiske termittene er bevingede insekter; hvis du ser noen kasserte vinger, vil stedet ditt være infisert av underjordiske termitter. Disse termittene er sterkt tiltrukket av lys, du kan se en sverm av termitter nær lyset.

Noen av de andre identifikasjonsfaktorene som merkelige vegglyder, hult eller papiraktig tre, gjørmerør og gallerier, og vinduene og dørene dine vil være vanskelige å åpne og lukke.

Fakta om underjordiske termitter

 • Termitter er den nest største naturlige kilden til å produsere en drivhusgass kalt metan.
 • Arbeidstermitter tygger alltid veden først og spiser deretter andre termitter i kolonien.
 • Termittskader bør dekkes av huseierforsikringen
 • Termitter foretrekker å leve under jorden, og de vil grave en tunnel til nærmeste matkilde som et tre, en hvilken som helst bygning eller vegger med cellulose.
 • Termitter på jorden er mer betydningsfulle enn menneskene på jorden
 • Arbeidstermitter vil lete etter mat tilfeldig og kontinuerlig, og de kan til og med reise 350 fot fra kolonien deres for å bygge sitt territorium.
 • Termitter har levd på jorden siden dinosaurenes tid
 • En enkelt termittkoloni inneholder fra tusen til millioner av termitter
 • Termittskader er enorme og vanskelige å overvinne, og det er også vanlig i motsetning til andre katastrofer som branner eller jordskjelv.
 • En undersøkelse fortalte at amerikanske folk bruker mer enn 5 milliarder dollar hvert år for å overvinne farene forårsaket av termitter.
 • Termitter er de harde arbeiderne; de sover ikke og jobber 24×7.
 • Termitter kan komme inn i hjemmet ditt gjennom alle hullene og hullene, selv om gapet er det minste som 1/32 tommer.

Fakta om underjordiske termitt

Termittangrep kan gjøre hjemmet ditt verdiløst, og du bør oppdage skadedyrangrepet på et tidlig stadium for å forhindre at stedet ditt får store skader. En normal mann kan ikke finne typen termitt, men alle kan identifisere dem ved å bruke termitttegn som tygget ved, gjørmerør og avføring.

Konklusjon

Ovennevnte er noen av fakta om underjordiske termitter. Det er viktig å unngå tilstedeværelsen av termitter i hjemmet ditt. Du kan finne en rekke DIY-metoder for å bli kvitt termitter på nettet, men de tåler bare i noen få dager.

Hvis du virkelig ønsker å bli kvitt termitter, kan du leie en profesjonell skadedyrkontrolltjeneste. Ekspertene kan finne typen infestasjon og termitter, de vil gjennomføre en skikkelig kontrollbehandling for å feie ut hele organismene som er tilstede i hjemmet ditt.