Termitter kan forårsake omfattende og permanent skade på hjemmet ditt. Hvis du mistenker at du har et slikt termittproblem, bør du få et ekspertbekjempelsesfirma til å foreta en inspeksjon. Lær alt du trenger å vite om termittinspeksjoner ved å lese vår guide.

Termittinspeksjonsprosessen

Fremgangsmåten er relativt enkel. Først planlegger du en termittinspeksjon via telefon eller online med selskapet du velger. Vennligst avtal en avtale med en lisensiert tekniker som jobber for deg, og husk at du må være tilstede for å gi dem tilgang til hjemmet ditt, garasjen og andre strukturer du ønsker å bli inspisert.

Noen selskaper krever kun forberedelse etter ankomst, mens andre ber om at du tar flere steg. En god tommelfingerregel er å garantere at teknikeren kan få tilgang til alle kritiske områder, spesielt loftet, vasken, garasjen, og hvis du har en krypkjeller. Sørg for å fjerne alle gjenstander fra loftet, eventuelle hindringer fra ekspansjonsfuger i garasjen, og alt som hindrer tilgang til åpningen av krypkjelleren eller området under vasken.

Hva termittinspektører ser etter

Når de søker etter termitter, ser inspektørene etter flere viktige bevis. Dette er indikatorer du kan oppdage selv. Dessverre er termitter ofte uoppdagelige før de allerede har forårsaket omfattende skade på treverket ditt. Derfor er termittinspeksjoner viktig.

Treskader

Å banke veden og høre en hul lyd er et sikkert tegn på termittaktivitet. Termitter forårsaker alvorlig skade på de strukturelle leddene i treet ditt, og etterlater dem med et kruset eller knust utseende. Du kan bruke en skrutrekker til å undersøke treet for tunneler. Underjordiske termitter konstruerer alltid tunneler parallelt med treets korn, og viser et distinkt arkitektonisk mønster.

Knekkemaling

Malingen på veggene dine kan boble eller flasse hvis du har underjordiske termitter. Skader forårsaket av termitter på gips gjør at fuktighet og luft kommer inn mellom fargen og overflaten. Som et resultat kan vannet under den malte overflaten begynne å spenne seg. Husk at malingen din kan boble av ulike årsaker, så det indikerer ikke nødvendigvis termittaktivitet.

Levende termitter

Levende termitter er notorisk utfordrende å oppdage. Hvis du møter en i hjemmet ditt, sørg for at du kan skille den fra en maur. Det er tre forskjellige underjordiske termitter: arbeidere, soldater og reproduktive. Hver av disse gruppene virker kremhvite. Den primære forskjellen er at reproduktivene har vinger, noe som gjør at de ligner flygende maur i utseende.

Avslutt

Tallrike potensielle boligkjøpere fikk godkjent lånesøknadene til tross for boligens eksisterende tilstand. De kan bli avvist for finansiering eller tilbudt et svært lavt lån hvis de ikke kan oppfylle disse betingelsene. Når du får din gratis termittinspeksjon, kan du være rolig og vite at du ikke trenger å betale tilbake mer på lånet ditt for reparasjoner eller oppussing av hjemmet enn boligen er verdt.

Hero Pest Control tilbyr de mest omfattende termittinspeksjonene. Våre teknikere vil inspisere hjemmet ditt grundig for tegn på termitter og andre treødeleggende insekter. Vi vil også inspisere hjemmet ditt for å sikre at ingen hull eller sprekker som kan tillate skadedyr å komme inn.