Florida-sommere er vertskap for mange uønskede skadedyr rundt hjemmet. Fluer, mygg, maur … listen kan virke uendelig. Men det er en skadedyr som kan overraske deg når du diskuterer hva du kan forvente når været varmes opp: gnagere. For mange mennesker er gnagerangrep synonymt med kaldere måneder. Når luften er kald, vil gnagerne flytte inn der det er varmt og bruke hjemmet ditt til havn. Og selv om dette er sant, er det viktig å huske at gnagere er aktive året rundt. Om våren og sommeren er gnagere mye livligere enn vanlig ettersom de aktivt avler og søker etter mat. Det varme været gir dem også en overflod av alternativer når det gjelder å finne et nytt hekkested.

Så hvorfor skulle de velge å infisere hjemmet ditt? Svaret er ganske enkelt, og det er mat, vann og havn. Disse tre nødvendighetene er det enhver skadedyrart trenger for å overleve. Og dessverre for huseiere kan hjemmene våre gi alle disse tre behovene til gnagere. Når disse behovene er dekket, har gnagere en tendens til å holde seg rundt, noe som forårsaker skade på elektriske ledninger, forurenser mat og ødelegger lagrede minnesmerker. Selv om det kan være irriterende å tenke på en gnagerangrep midt på sommeren, er det noen få regler du kan følge for å forhindre disse uvelkomne gjestene.

  • Forsegl alle gnagermatkilder rundt i hjemmet, inkludert hundemat, søppelkasser og poser med chips, havre, korn, etc.
  • Inspiser hjemmet ditt for potensielle inngangspartier og forsegl dem med stålull og sprayskum. Husk at gnagere som rotter kan passe gjennom et hull på størrelse med en fjerdedel.
  • Sørg for å holde hjemmet ditt rent og fritt for matrester eller søppel. Det er også viktig å holde utvendige søppelbeholdere minst 20 fot fra hjemmet.

Selv om disse tipsene kan hjelpe til med å forhindre gnagerangrep, er det ikke garantert at de vil stoppe en fullstendig. Hvis du sliter med å holde gnagere ute av hjemmet i sommer eller ønsker ytterligere forebyggende råd, vennligst ta kontakt med dine lokale skadedyrbekjempere for ytterligere hjelp.