Edderkopper er marerittene for mange kunder, og de står sterkt i etterspørselen etter skadedyrbehandlingstjenester. Edderkopper som spinner nett for å fange byttet sitt vil bare ha én ting: middag. Web er bygget på steder som sannsynligvis vil fange byttedyr, men det skjer ikke alltid. Hvis du har gjort en god jobb med å eliminere insekter fra et hjem, kan du sitte igjen med mange sultne edderkopper. I motsetning til mange av våre skadedyr, kan edderkopper klare seg fint med svært få byttedyr. Noen edderkopper er kjent for å spise deres nett og «resirkulere» proteinene for fremtidige nett. Noen forlater ganske enkelt nettet og bygger igjen andre steder.

edderkoppnett utendørs

FANTASTISKE NETT

Edderkoppene som er vanlige for hus, kan etterlate et trist spor av uproduktive nett når de søker etter bedre steder. Hannedderkopper av noen arter bygger nett for midlertidig bruk før de drar av gårde på jakt etter hunner. Unge edderkopper kan bygge et nett som ikke fanger noe og fungerer som et stille sted å dø. Hvis du er observant, kan du finne et lite nett med kadaveret av en veldig mager edderkopp. Disse situasjonene gir deg mange nett, men ingen edderkopper å drepe. En bruk av de mest effektive produktene kan eliminere fremtidige edderkopper, men det vil ikke forbedre den nåværende situasjonen. I garasjer og på utsiden kan edderkopper samle seg rundt lysene der byttedyr er rikelig. Disse edderkoppene har sine egne farer, da gjørmeklatter og edderkoppveps vil jakte på dem. Nett som blir forlatt, kan raskt bygges opp i disse områdene.

ET KRITISK TRINN

Vi er så ofte hyperfokusert på kontroll at det kan være vanskelig å tenke forbi knockdown og eliminering. Likevel, å bruke en nettbørste for å fjerne banene gir selve resultatet som huseiere ønsket i utgangspunktet. Når du gjør dette, er det viktig at du bruker en separat børste for eksteriøret. En pensel som brukes ute blir en pensel når den brukes inne, og kundene vil ikke sette pris på den nye fargen. Ta også dukkene ned først og påfør deretter eventuelle insektmidler, slik at du ikke ender opp med å legge nettbørsten inn i det våte insektmiddelet, og etterlater synlige flekker.

Å ta ned nett kan virke som noe mer enn en pynt på hovedretten for å eliminere edderkoppene, men det spiller en mye større rolle i kundetilfredsheten. Nett kan vare i lang tid etter at edderkopper er borte, og hver dag klienten må stirre på dem er en mulighet til å lure på om en annen skadedyrbekjemper kan gjøre en bedre jobb. I tillegg, hvis klienter avbryter tjenesten, vil de se nett bygge seg opp igjen – og de kan revurdere beslutningen om å kansellere.