Destruktive skadedyr i landbruksindustrien – hvordan bli kvitt dem?

Hager eller jordbruksland er det mest sjarmerende stedet der bøndene jobber hardt for å tilberede mat til verden. Imidlertid står de overfor mange problemer som finansiering og vann; bøndenes betydelige problemer er skadedyr og insekter. Skadedyr i jordbruksland vil ødelegge hageplantene og avlingene og føre til uhygienisk vegetasjon. Her vil vi diskutere mest destruktive skadedyr i landbruksnæringen og hvordan bli kvitt dem.

Destruktive skadedyr i landbruksindustrien

gresshopper

gresshopper

Græshopper er de vanlige hageskadegjørere som levde i verden før 2000 f.Kr., som ødela den første avlingen. De kan forårsake flere helseproblemer for plantene og føre til plantedød. De vil være lave i antall, men store; disse gresshoppene er gresshoppeartene. De er en trussel mot alle plantearter og et av de største problemene bøndene står overfor når de dyrker.

Japanske biller

Japanske biller

Japanske biller er den største trusselen mot plantearter; de elsker å livnære seg på over 300 plantearter. De suger plantesaften og spiser bladenes vev, noe som forårsaker alvorlig skade på planten. De er 10 mm brede og 15 mm høye og dukker vanligvis opp i løpet av juni. De lever bare i noen få uker og kan forårsake alvorlig skade på plantene.

Mormonsirisser

Mormonsirisser

Det finnes forskjellige typer cricketarter, og mormonsirisser er en av dem. De har fått navnet sitt fordi de er årsaken til å ha mormonavlinger i Salt Lake. De er større arter og er omtrent 8 cm høye; de elsker å spise på busker og gress. De spiser også på all vegetasjonen og kan leve opptil 20 år, så prøv å unngå planter som tiltrekker sirisser.

Ekte Bugs

Ekte insekter er en gruppe på mer enn 80 000 arter, for eksempel sikader, bladlus, plantehoppere, løvhoppere, leiemordere, veggedyr og skjoldluser. De kalles også Hemiptera, og alle disse artene er destruktive som kan forårsake massiv skade på planter og avlinger. De spiser ikke bare planter, men overfører også sykdommer til planter.

Mais rotorm

Mais rotorm

Maisrotorm, også kalt Diabrotica virgifera virgifera, kan ofte finnes i maisdyrkende land. Disse skadedyrene er et nylig problem for bønder som elsker å dyrke mais på jordene deres. De vil mate på maissilke og blader og gjøre planten usunn. De dukker vanligvis opp i løpet av juni og juli hvert år og skader plantene betydelig.

Stink Bugs

Stink insekter er en av de ødeleggende planteskadedyrene i hageland som vil livnære seg på planteblader og stengel. I tillegg elsker de å spise grønnsaker og fruktjuice, noe som gjør dem usunne.

Hvordan bli kvitt skadedyr i jordbruksland?

Du kan gjøre dine egne skadedyrbekjempelsesmetoder, men sørg for å ha en erfaren person med deg. Fordi valg av kjemikalier spiller en viktig rolle i landbruksjord skadedyrkontroll, sørg for at kjemikaliene du velger ikke er farlige for mennesker og planter. Ta kontakt med en profesjonell skadedyrkontrolltjeneste hvis du ikke kjenner til skadedyrbekjempelse. Fagfolkene vil gjennomføre en skikkelig kontrollbehandling og hjelpe deg med å bli kvitt skadedyr uten å skade plantene.