Har du fugler? Absolute Bird Control er et nettsted dedikert til å tilby det aller beste innen rimelige og humane fugleavskrekkende midler. Nettstedet tilbyr en komplett serie med brukervennlige produkter som kan avhjelpe praktisk talt alle problemer med skadedyr, og produktene er designet for hjemmebruk! Enten du har duer under takskjegget, gjess i hagen eller spurver som hekker i en vinduskarm, har Absolute Bird Control det rette produktet for deg!

Skadedyrfugler kan være ganske plagsomme. De skaper et rot, og kan bære sykdommer som West Nile Virus, Fugleinfluensa og Histoplasmose. Det er viktig å ta tak i et fugleproblem med skadedyr så snart man oppdager det. Jo lenger fugler bor i et område, jo vanskeligere er det å få dem til å gå videre.

I årevis har Absolute Bird Control vært dedikert til å hjelpe huseiere med å finne det beste produktet for deres skadedyrproblemer. Kundeserviceavdelingen er forpliktet til å utdanne kunder om de forskjellige produktene som er tilgjengelige.

Nylig spurte Absolute Bird Control sin kundeserviceavdeling for å finne ut hva de ti beste spørsmålene om «skadedyrfugl» de mottok var. Listen nedenfor gir løsninger for de vanligste fugleproblemene som huseiere møter. Hvis du har et problem med skadedyr, har Absolute en løsning!

Duer på et tak

Fugler liker de høyeste punktene på bygninger for rovdyr og matutkikk. Når du tar bort muligheten til å lande der, vil de vanligvis gå videre og finne et annet sted. Duer eller måker kan avskrekkes ved å bruke piggproduktene. Fugler vet at de ikke kan lande på en slik overflate. En utendørs lydavskrekkende fungerer også bra i denne situasjonen. Disse enhetene er værbestandige og kan dekke store områder. Andre alternativer ville være gelavstøtende midler. Påført taklinjen liker ikke fuglene den «klebrige følelsen» på føttene, og vil gå videre. Å gjøre området ubehagelig vil være det beste alternativet. Fordi det kan være vanskelig å få tilgang til et takområde, kan det å tilkalle et autorisert skadedyrfirma være den beste måten å ta vare på fugler på taket. For å finne en installatør i ditt område, ring 1-800-392-6915.

Småfugler som hekker under og takskjegget eller baldakin

Et takskjegg er det perfekte hjemmet for en fugl. Det gir ly mot elementene og rovdyr. Dufter i reirmaterialet og avføring vil føre fuglen tilbake til sitt eget reir. Det viktigste trinnet er å sørge for at alt hekkematerialet er renset bort. Å ringe en skadedyrbekjemper for å hjelpe til med opprydding og installasjon er det beste alternativet. Fugleskitt bærer sykdom, og riktig beskyttelse er et must. Når reir og avføring er ryddet opp, er det flere produkter som kan hjelpe. Den beste måten å holde mindre fugler unna takskjegget er å blokkere dem ute med netting. Nettingen fungerer som en fysisk barriere. Å behandle bjelkene som fuglene hekker på med Bird Gel vil også hjelpe. Bird Chase Supersonic, en utendørs lydavskrekkende, er værbestandig og kan programmeres for mindre fugler. Rovdyranrop signaliserer fuglene om å bevege seg bort fra fare.

Duer på en balkong eller uteplass

Duer på en balkong eller uteplass er et svært vanlig problem. Disse områdene gir ly og førsteklasses hekkeplasser. Fordi fuglene lander vilkårlig på disse områdene, er det viktig å velge noe som vil omfatte terrassen eller balkongen. Mange mennesker har suksess med strenge visuelle avskrekkende midler som Mylar Flash Tape eller Scare Eye Diverters. Begge bruker visuelle skremmetaktikker for å skremme bort fugler. En lydavskrekkende kan også hjelpe med dette problemet; de dekker store områder og krever ikke vedlikehold. For bordplater og AC-enheter vil Repeller, en solcelledrevet enhet som bruker bevegelse for å skremme fugler, også fungere.

Gjess i hagen, gjør et rot av gressareal

Gjess er store fugler, som skaper store søl. Absolute Bird Control har tre forskjellige produkter for å avskrekke gjess. Det er et aktuellt gressavstøtende middel kalt Migrate. Den er laget av drueekstrakt, og gjess tåler ikke smaken. Påført på et plenområde vil gjess innse at de ikke har en matkilde og flytte til et bedre sted. Det finnes også et produkt som heter fugleskremselet som kobles til en hageslange. Hver gang enheten oppdager bevegelse, vil den sprute ut vann. Til slutt er det et lydavskrekkende middel kalt Goose Chase Sonic, som bruker nødrop fra andre gjess for å flytte gjess videre. Hvis du bare har noen få gjess, vil noen av gåseproduktene fungere. Hvis du har et større antall gjess på eiendommen, kan det være lurt å vurdere å bruke en kombinasjon av produktene.

Hakkespetter ødelegger siden av et hjem

Hakkespetter hakker inn i overflater av tre grunner, for å lete etter mat, for å tiltrekke seg en kompis og for å lage et hekkehulrom. Hvis hakkespetter har valgt hjemmet ditt å hakke på, er det noen få vellykkede gjenstander du kan bruke. Visuelle avskrekkende midler, for eksempel avledere, skremmeøyeballonger eller mylartape, fungerer godt med et spettproblem. Disse tre gjenstandene har reflekterende overflater som spetter vil unngå. Bird Chase Super Sonic kan programmeres for hakkespetter. Enheten kan dekke mellom 1-5 dekar, og er værbestandig.

Fugler som sitter i en vinduskarm

Vinduskarmer gir en abbor, og ofte ly. Å gjøre terskelen ubrukelig for fugler er en god måte å hindre en fugl i å velge vinduet ditt. Produkter som Bird Spikes eller Bird Gel fungerer godt i denne situasjonen. Hvis du har fugler som flyr inn i et vindu, eller hakker i et vindu, har vi «vindusvarsling». Dette er dekaler påført selve vinduet, som hjelper fugler med å gjenkjenne overflaten og ignorere refleksjonen.

Måker eller duer slår rot på en båt eller brygge

Når en båteier går ut til båten sin, er det siste de vil gjøre å rense fugleskitt. Mastene og spredere til båter gir perfekte landingsplasser for disse store fuglene. Vi har to flotte produkter for å hjelpe båteiere med å kjempe mot et tøft fugleproblem. Bird Spider er et veldig enkelt produkt, med svært vellykkede resultater. Stålarmer spretter i vinden, bevegelsen vil skremme bort fugler. Vanligvis vil en edderkopp i hver ende av en båt være nok til å avskrekke fugler. Repeller, den solcelledrevne fugleavskrekkingen, kan også brukes på båter. Denne enheten er ideell for flate overflater som baldakiner eller deksler. Den kontinuerlige sveipebevegelsen til stengene vil holde fuglene i sjakk.

Støyende fugler i et tre i nærheten

Klokken er 06.00 og fuglene i et tre i nærheten er i gang igjen! Vanligvis er kunder plaget med støyen og rotet fugler skaper mens de er i et tre. Hvis de ikke hekker, kan du prøve lydavskrekkende utendørs (Bird Chase Super Sonic) som sender ut rovdyr og nødrop, når fugler hører disse ropene er deres naturlige instinkt å flykte fra området. Visuelle avskrekkende midler i treet som Mylar-blitsteipen med skremmeøyeballonger kan også hjelpe. Fruktdyrkere har suksess med Scare Eye Diverters når de prøver å beskytte frukttrær.

Fugler / ender i eller i nærheten av et basseng

Hvis du har problemer med fugler rundt bassenget, kan det være lurt å vurdere lydavskrekkende utendørs. Denne enheten bruker rovdyr og nødrop for å skremme fuglene. Den er værbestandig og kan programmeres til hvilken fugl du har problemet med. Fordi du egentlig ikke kan behandle bassenget med overflatebehandlinger (som pigger eller gel), kan dette være det beste alternativet. Hvis problemet er ender i et basseng, har skremmeøyeballongene som brukes i bassenget vist seg å være vellykkede. «Scare Eye Balloon» har falske rovdyrøyne trykt på ballongen. Ender vil bli skremt av stedet, og gå videre.

Småfugler hekker i en garasje / låve

Hekkende fugler er vanskelige å bli kvitt. Absolutt Bird Control får ofte oppringninger om fugler i en garasje eller låve. Igjen gir disse strukturene perfekt ly. Som med spørsmål 2, er netting av områder den beste måten å holde fugler ute. Å blokkere tilgangen til sperrene eller bjelkene som fuglene sitter på er en fin måte å beskytte disse områdene på. Vi har også en innendørs lydavskrekking kalt Bird Chase Super Sonic. Denne enheten bruker høyfrekvente ultralydstøy for å avskrekke fugler, og kan dekke opptil 6000 kvadratfot.