Hva du skal gjøre når du har sirisser i kjelleren

Mens sirisser ikke er farlige, er de en plage og kan potensielt skade eiendelene dine. Hvis du tror du har sirisser i hjemmet ditt, vil du bli kvitt dem raskt og effektivt.

Bruk følgende veiledning for å finne ut om du har sirisser og lær hvordan du kan eliminere dem på egen hånd.

Hvordan kommer sirisser inn?

Sirisser er bittesmå og kan komme inn i hjemmet ditt gjennom sprekker, åpninger i vinduer eller dørkarmer eller andre inngangspunkter som ikke er ordentlig forseglet. Vanligvis kommer sirisser inn i huset ditt på jakt etter vann, mat eller ly. De er mest tiltrukket av varme, fuktige omgivelser, noe som gjør kjelleren til et ideelt sted for dem å invadere.

Tegn på at du har sirisser

I motsetning til noen skadedyr, er sirisser lett å legge merke til. Her er vanlige tegn å se etter som kan indikere at du har et cricketproblem i hjemmet ditt:

  • Du ser sirisser inni: Den sikreste måten å vite at du har sirisser er hvis du oppdager dem. Modne sirisser er gulbrune med tre mørke bånd på hodet, og de er litt mindre enn en tomme lange.
  • Du hører sirisser: Du kan også legge merke til de distinkte kvitrende mannlige sirisser som produserer ved å gni frontvingene sammen. Crickets er nattaktive, så det er mest sannsynlig at du hører disse lydene om natten.
  • Du finner tygget stoff: Siden mange sirisser invaderer hjem på jakt etter mat, er et annet nøkkeltegn på en cricketangrep tygget materiale. Se etter små merker som er mindre enn 1 millimeter brede langs kantene på stoff eller aviser.

Hvordan bli kvitt sirisser trinn for trinn

Bruk følgende trinn og cricketforebyggende tips for å kvitte hjemmet ditt for crickets og holde dem ute:

  1. Vakuum: Støvsuging er en av de enkleste måtene å eliminere sirisser i vanlig syn.
  2. Bruk cricket agn og feller: Kjøp cricket-agn som er trygt å bruke innendørs og sett klebrige feller for å fange sirisser som finner veien inn.
  3. Forsegl potensielle oppføringer: Sørg for at alle sprekker og innganger er forseglet for å hindre at flere sirisser kommer inn.
  4. Vedlikehold plenen din riktig: Klipp plenen kort og fjern eventuelt stående vann i nærheten av hjemmet ditt for å hindre sirisser fra å samle seg i nærheten av og komme inn i huset ditt.

Bli kvitt sirisser i kjelleren med eksperthjelp fra Pestech

Bli kvitt sirisser i kjelleren med eksperthjelp fra Pestech

Pestech Pest Solutions har vært det pålitelige skadedyrselskapet siden 1989. Vi kan eliminere sirisser og andre insekter i hjemmet ditt for godt. Ta kontakt med oss ​​for mer informasjon eller avtal en tjeneste online i dag.