Veggedyr er irriterende insekter som raskt kan bli en plage i huset ditt. Når du tar med deg noen egg eller levende insekter hjem fra en tur ut eller kjøper noe som tilfeldigvis er angrepet, kan hjemmet ditt fort bli et rot. Når du først legger merke til veggedyr, kan du bli fristet til å prøve å eliminere angrepet på egen hånd.

Bruk færre plantevernmidler

Hvis du velger å bli kvitt veggedyr på egen hånd, trenger du mye plantevernmidler. Det er stor sannsynlighet for at du vil bruke mye mer plantevernmidler enn du trenger. Disse tilsatte giftstoffene er giftige ikke bare for veggedyr, men også for deg og alle kjæledyr du måtte ha.

Rengjør nøye

Insekter krever mye mer tid og energi for å rydde opp enn du kanskje tror. Selv om det går raskt å drepe insektene, kan det være en skikkelig smerte å fjerne de døde insektene og avføringen deres. Hvis du ikke er forsiktig, kan du kanskje ikke rydde opp i hele rotet. Veggedyrutryddere er opplært til å eliminere veggedyr og rydde opp etter et angrep. De kan også gi deg råd om å holde området rent og fritt for veggedyr.

Bruk feller

Mange veggedyrfeller er tilgjengelige for å hjelpe til med å oppdage veggedyr. Fallfeller er kostnadseffektive for å oppdage veggedyr og redusere bitt mens de behandler angrepet. En ett-roms leilighet kan kreve mellom 8 og 12 feller. For å oppdage veggedyr er det å plassere feller under møbelben bedre enn visuell inspeksjon. Hvis det ikke er møbelbein eller møbelbena er for store, kan det settes feller ved siden av de polstrede møblene.

Legg gjenstander i plastbeholdere eller poser

Dette er en enkel og kostnadseffektiv metode for å holde veggedyr unna materialer og øke kontrollhastigheten i et rom. Veggedyr liker ikke å klatre eller oppholde seg på glatte plastoverflater. Plassering av små gjenstander i plastbeholdere eller forseglede kraftige plastposer vil holde veggedyr i sjakk.

Vask og tørking regelmessig

Enten alene eller i forbindelse med en varmtvannssyklus dreper tørkesykluser veggedyregg og mobile stadier. Veggedyr som gjemmer seg i klær, laken, putevar, tepper og andre vaskbare stoffer må vaskes eller tørkes ofte. I de fleste tilfeller kan insektmidler ikke brukes til å behandle disse gjenstandene.

Vakuum

Når det er et stort antall veggedyr tilstede, kan en vakuummaskin brukes til raskt å fjerne både levende og døde veggedyr samt deres skurte skinn. For å fange insekter og hindre dem fra å infisere vakuumet, plasser en knehøy strømpe over enden av vakuumrøret og fest den med en gummistrikk før du setter inn tilbehøret.

Avhending

Under veggedyrbehandling er det vanligvis unødvendig å kaste møbler eller personlige eiendeler. I noen tilfeller må sterkt angrepne gjenstander og vanskelig behandlede møbler kasseres. En hardt angrepet sofa, for eksempel med mange gjemmesteder for veggedyr, er vanskelig å behandle og inspisere.

Ansett veggedyreksperter for å hjelpe deg med angrepet ditt

Hvis du finner ut at du har et veggedyrproblem, kan du hvile deg litt vel vitende om at fagfolk kan hjelpe deg med å eliminere angrepet. Hero Pest Control kan inspisere og desinficere hjemmet ditt neste gang du våkner midt på natten og klør over det hele. Ring oss nå!