Det er sjelden å se termitter før et fullblåst angrep har blitt etablert i hjemmet ditt. Fordi de spiser tre fra innsiden og ut, vil termitter ofte gå lange perioder uoppdaget, og forårsake betydelig skade på hjemmet ditt. Termitter er en av de vanligste skadedyrene som finnes i Florida. Her er 7 tegn på termittangrep å se etter.

  1. Frass. Frass er et annet navn for termittskitt som blir liggende igjen når de spiser ved. Frass ligner små pellets eller sagflis.
  2. Svermere. Svermende termitter er unge termitter som forlater reiret for å parre seg og etablere nye kolonier. Å se svermerte termitter betyr at en etablert koloni er i nærheten.
  3. Kasserte vinger. Når svermere parrer seg, blir vingene kastet ettersom de ikke lenger er nødvendige. Kasserte vinger finnes ofte i nærheten av vinduer, vinduskarmer og i edderkoppnett.
  4. Gjørmerør. Slamrør er rør på størrelse med en blyant som brukes av termitter for å reise fra reiret til matkilden. Disse rørene gir fuktighet og beskyttelse mot vær og rovdyr for termittene.
  5. Skadet eller hult tre. Fordi termitter spiser tre fra innsiden og ut, vil termittskadet tre virke hult når det bankes på.
  6. Små hull. Termitter vil etterlate små hull i tørrved og andre trekilder der de kommer inn i treet og hvor de skyver frass ut mens de spiser.
  7. Blister/boblende tre. Termittskadet trevirke vil ofte virke blemmet eller vil ha boblende maling. Det blir ofte forvekslet med vannskader.

Jo raskere et termittangrep oppdages, jo mindre skade kan gjøres og jo lettere er det å eliminere dem. En måte å identifisere en termittangrep på er gjennom en årlig termittinspeksjon der en termittkontrolltekniker nøye undersøker interiøret og eksteriøret av hjemmet ditt for å oppdage tegn på termittaktivitet. Når den er identifisert, kan passende termittbehandling gis. Kontakt ditt lokale skadedyrfirma for å avtale en inspeksjon.