For de fleste huseiere kan maur representere et alvorlig problem. Selv om det er mange kommersielle produkter der ute som lover å hjelpe deg med å bli kvitt dem, er det flere naturlige måter som er billigere og sunnere.

Følg disse trinnene og maurene vil forsvinne.

  1. Finn stedet der maurene kommer inn i huset. Du kan gjøre dette hvis du følger sporene deres.
  2. Kjøp Diatoméjord hos din lokale jernvarehandel og påfør den på hullene eller sprekkene der maurene kommer inn. Hvis du har problemer med å finne det, skaff deg babypulver, siden noen inneholder dette materialet. Kom innom regelmessig, og hvis de fortsatt er der, bruk litt mer. Maur vil ikke komme nær dette stedet, fordi de nesten umiddelbart dør hvis de berører det.
  3. Du kan bli kvitt de resterende maurene ved å spraye babypulver blandet med vann på dem. Sørg for å feie gulvet etter at du har gjort dette.
  4. For en mer dyrevennlig måte å bli kvitt maur på, prøv å spraye dem med en blanding av eterisk peppermynteolje/vann. Du kan også legge et langt stykke hyssing i paprika eller kanel og legge det rundt i hjemmet ditt.
  5. Vurder å plante mynteplanter langs huset ditt. Ikke bare er det nyttig til andre ting og gir en fin lukt, men det vil holde maurene ute for alltid.
  6. Hold huset ditt rent. Hvis du tar oppvasken regelmessig, tørker gulvet og tørker kjøkkenbordene hver dag, vil det ikke være noen grunn for maur å gå inn, siden de leter etter matrester og sukker.