Service på en plen i Central FL - Heron Home & Outdoor

Ettersom været fortsetter å varmes opp mot sommeren her i Central FL, blir vi alle glade for å tilbringe mer og mer tid ute i solen. De gunstige værforholdene viser seg imidlertid å være ønskelige for alle slags vanlige plenskadedyr, og solen ender opp med å skinne lys på flekkvis, visnende gress som ikke klarer seg langt. Å holde vanlige plenskadedyr ute av gresset ditt er bare mulig ved å holde seg på toppen av flere forskjellige vedlikeholdsfaktorer i hagen din. Hvis du vil lære mer om hvordan du utfører din egen plenskadedyrkontroll, les videre for råd fra plenpleieteknikerne hos Heron Home & Outdoor!

6 tips for å forhindre plenskadedyr

Du må vurdere hagen din fra alle mulige vinkler for å lage det beste plenen skadedyrbekjempelsessystem for eiendommen din. Selv om hver plen er forskjellig, anbefaler vi at du fokuserer på disse seks trinnene når du forbereder plenen din for en skadedyrfri sommer:

  1. Klipp plenen riktig: Når kulden forsvinner til våren, er den beste måten å holde plenen skadedyrfri på å ta litt av toppen omtrent en gang i uken eller så. Dette vil holde den i en sunn høyde for vedvarende vekst, men forhindre insekter som flått, lopper, og chinch bugs fra hekkende på plenen din.
  2. Rydde opp: Hold styr på opphopning av rusk i hagen din og ryd det konsekvent ut. Grener, blader, døde planter og mer kan alle skape muligheter for skadedyr å mate, gjemme seg og hekke med mer ly enn de ville ha ellers.
  3. Forhindre overvekst: Busker, trær og børster som blir uhåndterlige kan tiltrekke seg skadedyr ved å tilby dem et gjemmested eller hekkeplass. Ved å holde all vegetasjonen i hagen din godt vedlikeholdt vil du redusere sjansene dine for et problem med plenskadedyr.
  4. Hold plenen din hydrert: Striden med å vanne plenen din er at både under- og overvanning kan forårsake forråtnelse og skadedyrproblemer. Å bruke et sprinkleranlegg eller vanningssystem kan bidra til å fordele riktig mengde vann jevnt over plenen din.
  5. Løsne plenen din: Thatch er laget av naturlig materiale som dannes mellom jorda og gresstoppene i plenen din. Et tynt lag med tekke er nyttig å ha for beskyttelse og temperaturregulering, men for mye oppbygging kan føre til lett hekking av skadedyr. Lufting og nitrogengjødsling kan begge hjelpe til med oppbygging av tekke.
  6. Lei en profesjonell: En ekspert på plenskadedyr kan fastslå årsaken til skadedyrsangrepet ditt eller identifisere sårbarheter som kan føre til fremtidige. Med hver hage som en situasjon for seg, er et ekspertøye til stor hjelp når det gjelder plenvedlikehold og skadedyrkontroll.

Plen skadedyrkontrolltjenester i Central FL

Hvis du ønsker å få eksperthjelp til å holde skadedyr borte fra plenen din, trenger du ikke lete lenger enn vår plenpleieteam på Heron Home & Outdoor. Vi kan sende ut en tekniker for å utføre en inspeksjon for å finne alle aktive skadedyr, hekkeplasser og angrepskilder. Teamet vårt vil da bruke bransjeledende og miljøsensitive skadedyrbekjempelsesprodukter for å kontrollere insekter og forhindre at de kommer tilbake. Kontakt oss i dag for et gratis tilbud!

6 tips for å holde plenskadedyr unna i Orlando FL og omkringliggende fylker

Betjener fornøyde kunder i:

Apopka FL | Daytona Beach FL | East Orlando FL | Kissimmee FL | Leesburg FL | Orlando FL | Oviedo FL | Sanford FL

Orange County | Osceola fylke | Polk County | Seminole County | Volusia fylke
Flagler County | Lake County | Sumter County | Marion fylke