6 skremmende kjennetegn ved veggedyr

Veggedyr er nattaktive insekter som er aktive om natten. Disse veggedyrene kan ofte bli funnet i nærheten av møbelsenger, inne i garderober og under madrasser. De elsker å mate på menneske- og dyresenger, så hjemmet ditt vil være det perfekte stedet for dem å være trygge på. Selv om disse veggedyrene ikke overfører sykdommer, bør de behandles med riktige skadedyrbehandlinger. I denne artikkelen vil vi diskutere 6 skremmende egenskaper ved veggedyr.

6 skremmende kjennetegn ved veggedyr

fremherskende

fremherskende

Uavhengig av vår sosioøkonomiske situasjon, kan veggedyr trives hvor som helst. De finnes i leiligheter, hoteller, kontorer, skoler, kinoer, herberger, sykehus og andre offentlige steder. Med andre ord, vi kan lokalisere dem hvor som helst hvor det er mennesker. Ting inkludert befolkningsstørrelse, boligforhold og oppmerksomhetsnivået vårt påvirker befolkningstettheten til veggedyr.

Fleksibel

Det er kjent at veggedyr kan gå i lange perioder uten å spise. De kan gjemme seg i møblene, koffertene og madrassene til de er tilbake i nærheten av folk. Veggedyr tåler vær og vind. Ekstrem kulde eller varme påvirker dem ikke. De har utviklet seg gjennom tidene til å bli insektmiddeltilpassbare.

Smart

Smart

Ukjent veggedyr finnes; dermed skjuler de seg under senger, sofaer, madrasser, bokser, bytteplater og sprekker i veggene. De dukker opp fra skjul på grunn av kroppsvarmen og karbondioksidet vi puster ut. De er nattlige irritasjonsmomenter. De dukker også opp i løpet av dagen hvis det er varme kropper i nærheten. Når vi har vært rolige og stille en stund, vil de angripe oss.

Ordentlig

En veggedyr vil mate i åtte minutter til den er fornøyd etter å ha funnet en varm kropp. En veggedyrs spytt fungerer som et bedøvelsesmiddel, og dette spyttet oppmuntrer til forbedret blodstrøm på stedet for bittet. Dette fremskynder og forenkler fôringsprosedyren; som et resultat kan vi ikke oppdage veggedyrbitt og blodsugende. Etter å ha spist reiser veggedyr til et skjermet sted, gjemmer seg i flere dager og fordøyer måltidet, parer seg og legger egg i løpet av denne perioden.

Sikker

Sikker

Veggedyr bærer ikke bakterier og er ikke kjent for å spre sykdommer. Kløe og allergiske reaksjoner kan imidlertid oppstå fra bittene deres. Bitt av veggedyr kan forårsake en reaksjon hos noen personer, men ikke hos andre. Å skrape for mye kan resultere i sekundære infeksjoner.

Hitch Hikers

Fordi veggedyr ikke bare forekommer i våre hjem, kan hvem som helst kontakte dem. Utilsiktet introduserer folk veggedyr i hjemmene sine gjennom forurenset bagasje, håndvesker, møbler, sengetøy, sko eller klær. Beg bugs reiser ofte på eiendelene dine og kommer inn i hjemmet ditt eller omvendt.

Konklusjon

Veggedyr er plagsomme skadedyr som forstyrrer søvnen vår; det er viktig å eliminere dem for å hindre deg og din familie fra fare. Selv om det finnes mange gjør-det-selv-metoder, er det tilrådelig å ansette en profesjonell skadedyrkontrolltjeneste. Fordi DIY-metoder ikke kan eliminere veggedyrene, og de kan gjemme seg dypere hvis de er truet. Så en skadedyrekspert vil hjelpe deg med å bli kvitt veggedyr og holde deg trygg i årevis.