Mens mange tror at maur rett og slett er et irritasjonsmoment som vi gruer oss til å se rundt på kjøkkenet, er det typer maur som kan forårsake faktisk skade på hjemmet ditt. Det ville være snekkermauren. De ser ut som en gjennomsnittsmaur, men deres evne til å tygge gjennom overflater og gjøre hjemmet ditt til en hekkeplass skiller dem fra enhver vanlig maur.

Ekspertene våre hos Apple Skadedyrkontroll har samlet våre mest interessante og nyttige fakta om snekkermauren. Vi vet at maur er en av de viktigste skadedyrbekjempelsesproblemene i San Antonio-området. Å forstå skadedyret kan spille en stor rolle i skadedyrbekjempelse og forebygging.

Snekkermaur spiser ikke ved

Det er ofte antatt at disse maurene spiser ved på grunn av strukturskadene de etterlater seg. Snekkermaur tygger gjennom treverket, men spiser det ikke. Selv om de er kjent for å tygge gjennom tørt tre og gips, foretrekker disse maurene fuktig tre. Tygget er utelukkende for å skape et rede for kolonien, og fuktig ved gjør det lettere for dem å tygge raskt.

Snekkermaur er sterke

Snekkermaur kan bære fra 10 til 50 ganger kroppsvekten. Disse insektene har også intens kjevestyrke. Det er her de får muligheten til å tygge gjennom tre.

Snekkermaur elsker alt tre

Mange mennesker er overbevist om at de fleste insekter ikke er interessert i behandlet tre. Det er en feil du ikke vil gjøre når det gjelder å forberede hjemmet ditt mot snekkermaur.

Snekkermaur dreper termitter

På grunn av naturen til begge disse insektene, er det fornuftig at de vil finne seg i konkurranse. Bare noen få snekkermaur kan rydde ut en hel koloni med termitter. Folk har prøvd å bruke disse maurene for å bli kvitt termitter, og vi vil fraråde det. Det er en effektiv løsning, men vil komme med sine egne problemer selv etter at termittene er borte.

Snekker maur biter vondt

Selv om de er sjeldne, er tømmermaurbitt en smerte som ingen andre. Disse insektene har ikke stikkere, så de injiserer hva det enn er med maursyre når de biter.

Snekkermaur er vanskelig å bli kvitt

Dessverre er disse skadedyrene vanskelige å bli kvitt. De har ikke en kort levetid, så å drepe noen få fører ofte til å oppdage en helt annen koloni. Disse insektene er også spenstige. Det er avgjørende å tilkalle en trygg skadedyrkontrollekspert som vil lede deg gjennom prosessen med utryddelse.

San Antonio Skadedyrkontroll

Våre utryddere hos Apple Pest Control har sett sin del av maurangrep. Selv om vi synes disse små gutta er interessante, vet vi hvor avgjørende det er å raskt eliminere snekkermauren før de begynner å gjøre reell skade. Vi har erfaringen og kunnskapen som trengs for å hjelpe hjemmet ditt til å være fri for skadedyr, så ring oss! Vi vil gi deg detaljene om vår maurkontrollbehandling og hvordan tjenestene våre kan hjelpe hjemmet ditt.