Som navnet antyder, er veggedyr ofte funnet i og rundt sengeområdet. De fleste ville tenke å se i madrassen deres hvis de mistenker et angrep av dette vanlige skadedyret. Imidlertid gjemmer disse små reisende seg ofte på en rekke uvanlige steder som man ikke skulle tenke på å se på. Spesielt i løpet av sommerens reisesesong kan disse uønskede haikehusgjestene lett transporteres fra ett sted til et annet.

veggedyr utendørs

Her er noen uvanlige gjemmesteder for veggedyr:

Vesker
Veggedyr er ofte en uventet shoppingvenn da de gjemmer seg i sømmene og lommene på veskene. Når vesker er plassert på bakken eller i nærheten av møbler, har veggedyr den perfekte muligheten til å hoppe inn.

Kosedyr
Barn elsker å ta med seg de fluffy favorittvennene sine. Dette setter dem i fare for å komme i kontakt med veggedyr som kan finne pelsen deres som det perfekte hjemmet. Vasking og tørking av kosedyr på en varm syklus kan bidra til å bli kvitt veggedyr.

I en fluorescerende lyspærer
Selv om veggedyr er kjent som vampyrer som elsker mørke, kan de finnes i lysrør. Skjulesteder for veggedyr langs elektriske områder gir skadedyr god plass å presse seg inn i. Vær forsiktig når du ser etter veggedyr rundt elektrisitet.

Skolebusser
Elever kan ha noen uvelkomne klassekamerater når de pendler til og fra skolen. Veggedyr finnes i polstringen til skolebusseter og kan hoppe på elevenes ryggsekker og klær. Å sjekke støvsuging av ryggsekker og vaske og tørke klær på varme sykluser kan sikre at disse skadedyrene ikke kommer hjem fra skolen.

Fly
Selv veggedyr kan ta til himmelen. Veggedyr kan bli funnet gravende i seter, tepper og ventiler på fly. Dette gjør det ekstremt avgjørende for reisende å ta forholdsregler, som å støvsuge ut kofferten, etter en tur.

Hvis du mistenker at disse haikeskadedyrene kan ha infisert en av disse uvanlige gjenstandene eller stedene, kontakt en lisensiert skadedyrspesialist i tide. Veggedyr er ikke et DIY-skadedyr og bør overlates til en profesjonell.