Når været blir varmere, vil du legge merke til en kjent, vedvarende summende og glidende lyd i hagen din. Feilene har kommet tilbake, inkludert de stikkende variantene. Det tar bare ett stikk for å utvikle en sunn frykt for veps og andre insekter. Som et resultat er det en topp prioritet å holde uteområdene fri for stikkende insekter og åpne for trygg lek.

Fortsett å lese for råd om hvordan du kan bli kvitt veps.

Skift det lille vepsebolet

Når vepsene sover, kan du flytte det lille reiret. For flyttingen trenger du en plastbeholder med lokk og noen solide plast- eller pappesker. Nærm deg vepsebolet med forsiktighet og plasser beholderen over det. Skyv deretter pappen eller plasten over vepsebolets stilk. Hold plastbeholderen på plass og fest den med lokket. Bær beholderen som inneholder vepsebolet til et sted langt fra hjemmet ditt.

Bruk peppermynteolje for å fjerne vepsebol

Å bruke peppermynteolje for å fjerne et vepsebol er trygt og effektivt. Og dette er hvordan det gjøres:

  • Noen få dråper av oljen bør påføres bomullsullballer eller vev.
  • Plasser de oljede delene rundt hjemmet ditt, spesielt i hull mellom skur, verandatak, terrassebord og andre områder der veps kan bygge reir. Lukten av oljen frastøter vepsene, og befrir hjemmet ditt for disse irriterende insektene.
  • Alternativt, følg de samme trinnene, bruk andre essensielle oljer for å fjerne vepsebol, for eksempel kanel, nellik, sitrongress eller geranium.

Bruk avskrekkende sprayer

Skulle du noen gang ønske at det fantes en human måte å fjerne et vepsebol på? Skadedyrbekjempere har et bredt utvalg av vepsespray. Noen kan drepe veps, mens andre kan holde dem borte fra reiret. Bruk vepseavvisende spray for å holde veps unna.

Les og følg alle sprayens påføringsinstruksjoner på etiketten. Spray vepsebolet mens du holder trygg avstand for å unngå stikk fra gjenværende veps.

Fjern Nest med et falskt reir

Falske reir fungerer effektivt fordi vepsene alltid unngår å nærme seg eller komme inn i reiret til andre veps. Plasser det falske reiret nær reiret deres. Vepsene vil flytte reiret til et annet sted. Når vepsene er borte, fjern det falske reiret og forsegle eventuelle åpninger eller hull der de bodde. Dette hindrer andre skadedyr i å flytte inn i området.

Ta kontakt med Vepsefjerningstjenesten

Gjør-det-selv-fjerning av veps kan være farlig på grunn av dine begrensede evner til å fjerne veps. Veps kan stikke når de blir provosert, så å fjerne reirene krever stor dyktighet. Et profesjonelt skadedyrfirma kan fjerne reirene trygt og effektivt.

Konklusjon

Når du bestemmer deg for hvordan du skal bli kvitt et vepsebol på eiendommen din, er det viktig å huske at sikkerhet er toppprioritet. Å bruke tjenestene til en profesjonell, som Hero Pest Control, er den sikreste og mest effektive tilnærmingen til å bli kvitt et vepsebol uten å risikere skade eller skade gjenstander i nærheten. Vi har verktøyene og erfaringen som er nødvendig for å trygt fjerne et vepsebol fra eiendommen din. Kontakt oss i dag for mer informasjon.