Bli med McCall Service 15. september 2022 for vårt årlige Partners in Pest Management Summit i Tampa, FL. Konferansen vår er større og bedre enn noen gang i år, med opptredener av skadedyreksperter og industriledere fra hele landet som diskuterer trender og bringer løsninger på kritiske problemer feltet står overfor. Som deltaker kan du se frem til eksepsjonelle pedagogiske økter og seminarer, nettverksmuligheter, deilige femstjerners måltider og mer. Du vil ikke gå glipp av –registrere deg online og bestill din plass i dag!

Event- og billettinformasjon

Deltakere på PIPM-toppmøtet i 2021 sitter rundt sirkulære bord og lytter til hovedtaleren foran i rommet.

Partners in Pest Management Summit vil bli holdt 15. september 2022, kl DoubleTree by Hilton i Tampa, Florida, etter mottakelsen vår den 14. Vi ønsker alle toppmøtedeltakere velkommen til å delta på vårt kick-off-arrangement – ​​du vil ikke gå glipp av denne flotte muligheten til å nettverke med andre deltakere, foredragsholdere og leverandører!

Early Bird-billettprisene begynner på $225, med vanlig pris satt til $299 fra og med 16. august. Når du kjøper en billett, får du tilgang til:

  • Utdanningsarrangementer, hovedtalere og nettverksmuligheter
  • Vendor Expo
  • Utlodning av premier
  • CEU-kreditt
  • Alle måltider og snacks

Skaff dine partnere i Pest Management Summit Ticket i dag

Hvis du er klar til å få et bein og lære av bransjeledere mens du samarbeider med andre skadedyreksperter, bør du ikke gå glipp av Partners in Pest Management Summit i september, sponset og presentert av McCall Service. Registrer deg og kjøp billetter onlineeller lær mer om fjorårets toppmøte for å få en idé om hva du kan forvente på arrangementet. Vi gleder oss til å se deg der!