Visste du at loftet ditt kan ha stor innvirkning på resten av huset ditt? Det er sant! Loftsisolasjon kan gi en behagelig temperatur for hjemmet ditt, spare energiregninger og til og med skadedyrkontroll! Lær mer om fordelene med loftsisolering for hjemmet ditt.

Hvordan fungerer loftsisolasjon?

I løpet av vintermånedene strømmer hjemmets varme fra boligområdene til uoppvarmede områder, for eksempel loftet ditt, og HVAC-systemet ditt må erstatte varmen som går tapt. Når det gjelder sommermånedene, vil varmen komme utenfra, noe som får klimaanlegget til å jobbe overtid for å fjerne varmen. Begge faktorene kan forårsake problemer, inkludert kostbare reparasjoner, høye strømregninger og inkonsekvente temperaturer. Loftsisolasjon ser ut til å skape motstand mot varmestrømmen og skape jevne temperaturer året rundt.

Hva er fordelene?

Når loftsisolasjon er installert, vil du oppleve flere fordeler, inkludert:

  • Konsekvente temperaturer: Fibrene i isolasjonen er tette nok til å hindre luftstrøm, men lette nok til at de kan fange varmen, og skape jevne temperaturer i hjemmet ditt gjennom hele året.
  • Skadedyrbekjempelse: Isolasjonsfibre behandles med borat, som kan feste seg til skadedyr, som maur eller mort, hvis de kryper gjennom isolasjonen, og ved inntak forstyrrer det skadedyrets fordøyelsessystem og får den til å sulte.
  • Mindre lyd: Isolasjon har luftlommer i fibrene, som bidrar til å redusere mengden lyd som strømmer gjennom taket, og reduserer støyen som høres utenfor hjemmet ditt.
  • Besparelser: Loftsisolering gjør at HVAC-systemet ditt kan fungere mer effektivt, slik at du kan spare opptil 30 % på dine årlige energiregninger!

Interessert i loftsisolering?

Når du investerer i loftsisolering, vil du ikke bare spare penger i det lange løp, men vil fortsette å holde hjemmet ditt komfortabelt året rundt! Ring McCall for å lære mer om våre loftisolasjonstjenester. Vårt team av fagfolk vil sette deg opp med en inspeksjon og tilpasset plan.