Kakerlakker er vanlige husholdningsskadedyr som trives i Florida-hjem. Hvorfor er de så vanlige i dette området? Hva tiltrekker kakerlakker til Sunshine State?

Kakerlakker trives i varme, fuktige omgivelser, noe som er typisk over hele delstaten Florida. Når du kombinerer det ideelle habitatet med et hus som gir mat, vann og husly, er det ikke rart at kakerlakker er så vanlige her.

Selv om du bare har én kakerlakk, kan det være et mareritt å takle et angrep! Kakerlakker har alt de trenger i hjemmet ditt, inkludert mat, vann og et komfortabelt sted å bo. Kakerlakker som ofte finnes i Florida-boliger inkluderer amerikanske kakerlakker, tyske kakerlakker og brunbåndkakerlakker. Selv om de kan virke annerledes, er det tre grunnleggende grunner til at disse kakerlakkene infiltrerer hjemmet ditt.

Overdreven fuktighet

Kakerlakker krever vann for å overleve, og hvis de finner noen, vil de komme tilbake etter mer. AC-systemer som lekker, hauger av våte løv i nærheten av huset, fuktige kjellere, utette rør under vasker og taklekkasjer er alle vanlige områder for å finne overflødig fuktighet. Det er avgjørende å inspisere disse stedene rundt huset for lekkasjer og reparere dem så raskt som mulig. Overflødig fuktighet i kjelleren eller krypkjelleren kan være forårsaket av fuktighet. For å minimere fuktighet på disse stedene, bør du vurdere å kjøpe en avfukter til kjelleren eller omslutte krypkjelleren.

Smuler og søl

Kakerlakker lever av alt de kan finne og vil ofte invadere hjemmet ditt på jakt etter en matkilde. De vil lete etter matrester i søppelbøttene våre, konsumere smuler eller mat som er igjen på overflater eller gulv, og hvis de er veldig sultne, vil de gnage seg gjennom matbeholdere av papp eller plast! Rengjøring og organisering av hjemmet ditt er avgjørende for å holde disse skadedyrene i sjakk. Etter hvert måltid, sørg for å legge vekk matrester, rydde opp i søl og fei med jevne mellomrom.

Naboer

Kakerlakker vil mest sannsynlig spre seg fra en eiendom til den neste hvis du bor i en leilighet, leilighet, rekkehus eller et tettpakket område. Kakerlakker kan ofte komme inn i et annet hjem ved å krype under dører, under vasker, gjennom kloakkrør og elektriske ledninger! Kakerlakker vil ofte snike seg gjennom veggplugger i en rekkehus eller leilighet. Hvis du observerer en økning av kakerlakker i huset ditt, dekk til eller tett hull og hull på utsiden av hjemmet ditt.

Kakerlakker er vanskelig å bli kvitt fordi de er så spenstige. Hvis mortproblemet forverres, kontakt et lokalt skadedyrbekjempelsesfirma. Disse fagpersonene vil gjennomføre en evaluering og gi deg en behandlingsplan.