Skadedyrkontroll i Agder

Profesjonell assistanse med å bli kvitt skadedyr i Agder

De beste metoder for skadedyrkontroll. Effektiv skadedyrbekjempelse fare for miljø og helse.

Våre godkjente skadedyrkontrollører vil kunne hjelpe til med de aller fleste skadedyrproblemer på en effektiv, profesjonell og trygg måte. Vi gir oss ikke før vi er fornøyd.

De er plagsomme og noen ganger skadelige for dyr og mennesker. Mange ganger kan de raskt ødelegge store verdier, og de kan være veldig mange. Vi snakker om skadedyrene. De er hatet av bolig eiere, butikker og næringseiendommer. Når du nå sliter med skadedyr så ta kontakt for å få skadedyrkontroll av folk med mange års erfaring.

Få en gratis vurdering av din sak: Send inn skjemaet eller start en chat

8 + 8 =

Skadedyrfirma i Agder med mye erfaring og gode tilbakemeldinger

Skadedyr i Agder

Det er mange ulike metoder for bekjempelse av skadedyr. Mange ganger bruker man gift og andre ganger feller. Det finnes limfeller, feller for levende fangst, feller som avliver med mer. Det finnes også et bredt utvalg av gift.

Innen typer gift finnes det mange forskjellige typer, og det finnes forskjellige tankesett folk bruker gift på. Når man først skal fjerne skadedyr med gidt så må man bruke rett type gift, på rett sted, til rett tid. Gjør man det feil så kan man få et større problem enn man hadde.

Noen skadedyr kan nemlig bli motstandsdyktige. Tester har vist at en del skadedyr kan overleve hvis de får i seg begrenset med gift, og deres avkom blir da mer resistente mot den samme giften. Det er farlig, for da kan man ende opp med å ha et mye større problem. Derfor bør du velge et skadedyrfirma som vet hvordan de skal bruke giften rett.

Vi benytter varierte fremgangsmåter for bekjempelse.

Det er mange måter å kontrollere skadedyr på, og man må velge en tilpasset metode for akkurat den aktuelle situasjonen. Vi tar hensyn til beboere, kjæledyr og bygningen. Det er ikke alltid skadedyrkontroll må å utføres med dyre, avanserte tekniker. Mange ganger er enkle tiltak nok for å få kontroll med et skadedyrangrep.

Metoder som gennomføres er:

Fysiske sperrer: Dette inkluderer bruke av produkter som skal hindre skadedyr i å komme inn i boligen din. Dette kan være, fugemasse, stålull, metallnett, musebørster eller annet egnet product.

Mekaniske feller: Dette inkluderer å bruke prodkter for å drepe eller fange skadedyr. Dette kan være alt fra musefeller, fangstbur, elektriske rottefeller, lysfeller mot insekter og annet fangstutstyr.

Kjemiske midler: Dette inkluderer å bruke insektmidler for å kontrollere skadedyr. Kjemikalier kan være alt fra forgiftet åte til sprøytemiddel og gasser.

Bruk av kulde eller varme: Dette bruker varme eller kulde for å drepe skadedyr. Varme eller kulde kan være alt fra fryseboks, steam maskin, frysecontainere, vaskemaskin, tørketrommel, badstu eller annet som produserer ønsket temperaur for å ta livet av skadedyr.

Tvilsomme fangstmetoder bør ikke benyttes. Kjerringråd og andre : Dette inkluderer å bruke usikre og farlige metoder for å fange skadedyr. Usikre og ideer om bruk av ikke utprøvde metoder for å bli kvitt skadedyr er ikke noe vi anbefaler. Dette kan føre til større problemer med skadedyr enn utgangspunktet var. Disse metodene kan til og med være direkte farlige for beboere og brukere av boligene eller områdene de blir utført i.

Trenger vi skadedyrkontroll?

Det er et godt spørsmål, og det er ikke alltid nødvendig å bruke dyre metoder for kontroll eller fjerning av skadedyr. Noen ganger kan de enkle og rimelige måtene være vel så bra.

Ta kontakt med oss, ditt lokale skadedyrfirma, for hjelp eller bare noen gode råd. Vi har mye erfaring med skadedyr i agder. Husk det er viktig at du velger riktig metode for skadedyrkontroll.

Skadedyrkontroll, hva er det?

Skadedyr har blitt mer og mer utbredt de siste årene. Vi ønsker ikke å håndtere for mange insekter og dyr i våre hjem og på eiendommene våre. Det betyr at totalmengden kjemikalier som brukes til skadedyrkontroll har økt mye de siste årene. Profesjonell skadedyrkontroll har blitt viktigere og viktigere.

En profesjonell skadedyrbekjemper har kunnskap og erfaring til å gjøre det mulig å utføre bekjempelse med mindre mengder kjemikalier og få like bra resultat.

Vi hjelper huseiere med å redusere mengden giftstoffer som brukes til å bekjempe skadedyr. I verste fall kan insektmiddel gi uønsket skade samtidig som de ikke har ønsket effekt dersom de brukes på feil måte.

Skadedyrkontroll pris

Skadedyrkontroll kan sees på som en utgift man ikke ønsker å ta. Men ofte er dette billigere og mindre frustrerende enn å se penger og tid forsvinne uten at resultatene man ønsker oppnås.

Det er vanskelig å si hva skadedyrbekjempelse vil koste. Men en god start er å ta kontakt med dem som utfører tjenestene før man forsøker utallige lure tips og triks selv. Dette er ofte noe som gjør at skadedyrkontroll blir mye mer utfordrende og tidkrevende enn nødvendig.

Skadedyrkontroll hos oss oppleves som billig av mange. Det å velge et mindre skadedyrfirma vil ofte være rimeligere enn større aktører. Vårt mål er at alle våre priser skal være ærlige og ingen skjulte kostnader.

Hjelp med skadedyrbekjempelse i Agder

SkadedyrNorge har mye kunnskap og erfaring innen skadedyrbekjempelse. {Vårt mål/Målet} er å gi kundene våre hverdag fri for skadedyr, samt høy effektivotet og gunstige priser.

Ring oss for mer info en befaring.

De mest vanlige skadedyrene å bekjempe i Agder:

 • Fjerne rotter
 • Bekjempe mus
 • Fjerne skjeggkre
 • Bekjempe maur
 • Majorstubillen
 • Bli kvitt vepsebol
 • Veggedyr behandling
 • Bli kvitt kakerlakker
 • Bekjempe stokkmaur
 • Fjerne sukkermaur
 • Bekjempe stripet borebille
 • Bekjempe husbukk

Våre oppdrag er varierte. Vi har erfaring og kompetanse på de fleste skadedyrene som dukker opp.

Få hjelp med skadedyr

Vi hjelper deg med skadedyr i Agder

Ring oss i dag:

45059000

Skadedyr Norge

En av Norges største innen skadedyrkontroll.

Newsletter